O nama

Sve prave ideje počinju dobrom kafom

black-espresso-coffee

Čime se bavimo ?

Uvoz i prodaja espresso kafa u kapsulama direktno iz Trsta. Nudimo vam bogatstvo ukusa i garanciju kvaliteta. Prva klasa Brazilske kafe.
Probajte i uverite se da je to vaš pravi izbor.

Trst (Trieste) …

je poznat kao italijanska prestonica kafe. Kroz luku u Trstu prođe više kafe nego bile gde drugde u svetu. U ovom gradu, poznatom po espresso kafi, su osnovane najvažnije fabrike kafe.

Kafa je deo italijanske kulture, tradicije, životnog stila. Konzumira se u celoj zemlji u velikim količinama, u kućama, ali i u beskonačnom broju kafea koji se nalaze doslovno na uglu svake ulice. Ipak, postoje činjenice i priče sa kojima biste se trebalo upoznati pre nego što naručite vašu sledeću italijansku kafu.

about-section2-image-italy-vivaldi-transparent
Espresso

Nešto više o espresso kafi

Espreso kafa je mešavina sačinjena od različitih vrsta kafe različitog kvaliteta koje su mešane prema vrsti upotrebe i ukusima. Ove mešavine uglavnom sadrže kafe Arabiku i Robustu, pri čemu je Arabika aromatična i delikatna vrsta kafe, dok je Robusta odgovorna za punoću ukusa i kremoznost..

Italijanska kultura ispijanja kafe je bazirana na espresso-u, ili espresu. Espreso kafa je mešavina različitih vrsta kafe, različitog kvaliteta, koja je izložena vreloj vodi pod pritiskom tokom jako kratkog vremenskog perioda unutar espreso aparata, kako bi brojni ljubitelji kafe uživali u šoljici kafe u kojoj su rastvorene samo željene supstance.